Q-SYS VISIONSUITE: SEERVISION

Med Q-SYS og Seervision får du automatiseret AI-kameratracking via kropstracking, automatiske kameraskift, definerbare triggerzoner, skalerbar opsætning og fuld rumautomatiserig. 

 

Med Seervision får du med ét eller flere kameraer samt triggerzoner, en automatisk, dynamisk og krystalklart AI-drevet kameratracking løsning. Det er perfekt til både auditorier, størrer mødelokaler, klasseværelser eller lignende rum.

 
 

SE DET I AKTION I VIDEOEN HER UNDER

 
 

AI tracking af hele kroppen

At AI-trackingen tracker hele kroppen, frem for eksempelvis ansiget, giver Seervision nogle fordele frem for andre løsninger.

Kropstrackingen sikrer at oplægsholderen altid er i billedet, selv hvis personen vender kameraret ryggen eller hvis andre går ind foran i løbet af oplægget.

AI-algoritmen er trænet til at forudse bevægelserne for oplægsholderen, hvilket foruden at hjælpe med ovenstående, sørger for at oplægsholderen altid er korrektur placeret i billedet og det giver en naturlig oplevelsen for dem som ser oplægget online.

 

Konfiguerbar visuelle zoner

I den bagvedliggende software definerer man "triggerzoner" som aktiveres når oplægsholderen bevæger sig hen over eller ind i en zone. Når først zonerne er sat op, så foreløber det hele helt automatisk og live imens oplægget er igang.

Triggerne kan eksempelvis være zoom ind på oplægsholderen eller på et andet defineret område som en tavle eller skærm.

Løsningen kan således afdække en lang række forskellige behov og præsentations-opsætninger.

 

Rumautomatisering med Q-SYS Control

Den fulde automatisering af rummet kan let opnås igennem Q-SYS Control. Med Q-SYS Control kan der laves komplette automatisering af både Q-SYS produkter og andre trejde-parts produkter i lokalet. Sammen med Seervision AI-tracking, kan dette skabe en hel fantastisk oplevelse for både oplægsholder og dem som ser med, både online og i rummet. Forestil dig en oplægsholder der kan ændre på lyset eller tænde og slukke for skærmen kun ved at bevæge sig over til et specifikt sted i rummet. Kun fantasien sætter grænserne. 

 

Billede

Let integration til Q-SYS

Servision serveren er IP-baseret og kræver derfor kun én enkel netværksforbindelse for at arbejde sammen med Q-SYS.

Seervision benytter data fra videosignalet til at analysere hvor oplægsholderen er og kontrollere de dedikerede Q-SYS netværks kameraer. Alt sammen uden at påvirke kvaliteten af videosignalet.

Seervision er kun kompatibelt med kameraer fra Q-SYS NC netværks kamera serier:
NC-12x80 / NC-20x60 netværks PTZ kameraer, til tracking og stillestående billede.
NC-110 netværks ePTZ kameraer til "wide-angle" eller stillestående billede.

Billede
 

Eksempler på opsætning af Q-SYS Seervision

En løsning fra Q-SYS med Seervision giver dig en skalerbar AI-drevet kamera løsning som kan bruges ved forskellige typer præsentationer, i mødelokaler eller ligende. Neden for er der nogle eksempler, men mulighederne er næsten uendelige.

Presenter 1

Enkel foredragsholder i et mødelokale

Presenter 2

To foredragsholder i et auditorium

Presenter 3

Enkel underviser i et klasselokale

Presenter 4

Enkel underviser i et klasselokale med ACPR - kan filme deltagerne

 
 

Løsningen kan justeres efter behov

Viser en GIF som skifter imellem at være et stort rum til at være 2 opdelte rum og viser at en løsning med Q-SYS og Seervision er fleksibel

En løsning med Q-SYS og Seervision er fleksibel og kan derfor benyttes til mere komplekse rumtyper, som eksempelvis rum der kan opdeles. Alt efter om rummet er delt op eller et stort rum, kan opsætningen skifte imellem at have en og to undervisere / foredragsholdere.

 
 

Et system kan se således ud

Viser opsætning af et Seervision og Q-SYS system
 
 

Hvis du synes det lyder spændende og vil høre mere, så giv os et kald på 7022 3811 eller send os en mail på info@kinovox.com, så tager vi en snak!
På knappen her under, finder du kontaktinformation på alle vores medarbejdere