EVERSE 12 er landet!

 

Sidste års hit fra EV har fået en storebror, eller storesøster..


126 db maximum SPL,
12+ timers spilletid med konstant musik ved 100db SPL,
Dynacord studio quality digital FX og indbygget 4-kanals digital mixer
48V phantom power til en mikrofon.

 

Everse 12 er en kvalitets batteridrevet, trådløs og vejrresistent højttaler.

 

Kom til produktsiden HER

 

 

 

"BIG SOUND MEETS BATTERY POWER"


Det er et af de fede slogans som følger med Electro-Voice nyeste højttaler, Everse 12. Med sin 12” woofer er den 4” større end sin lillebror Everse 8. Alligevel vil den ved 95 db spille i længere tid end Everse 8. Dette til trods for at de benytter samme batteri. Men Everse 12 er bygget mere effektivt, hvorfor den ved samme db som Everse 8, bruger mindre strøm.

 

Kom til produktsiden HER

 

 

"Not just another party box - HEAR THE DIFFERENCE”


Drevet af en indbygget Dynacord 4-kanals mixer og med adgang til 29+ effekter, så kan jeg love dig for, at Electro-Voice har fokus på den gode lyd, på den professionelle lyd. Så er du, eller kender du en DJ, musiker, et udlejningsfirma eller skal der holdes en fest med ordentlig lyd, så er Everse 12 et godt valg. Hvis du vælger 2, så kan du tilmed have trådløs stereo via Bluetooth 5.0.

 

Kom til produktsiden HER

 

“LOUDER, LOWER, LONGER”

 

Ligesom Everse 8, så er Everse 12 også IP43 - vejrresistent. Den har også EV Quicksmart mobil app, hvorfra man har fuld kontrol over sin Everse 12. Med “fast charging” er den er fuldt opladt på 4 timer. Hør musikken i frekvensområde 45-20 kHz. Stil den på 3 forskellige måder; tripod, monitor og kick-back.

 

Og meget mere!
Specielt med den indbyggede mixer. Der er der masser at kunne tage sig til og justere på, samtidig med at den har pre-sets.

 

Kom til produktsiden HER