chevron_right chevron_left

LDA ONE EN54 talevarslingssystem

Specifikationer

keyboard_arrow_down
Specifications
add_circle_outline

ONE er et komplet EN 54-16 certificeret public address, baggrundsmusik og talevarslingssystem der inkluderer en integreret EN 54-4 batterioplader i den samme enhed.

ONE har et innovativ design der giver mulighed for montering på væg eller i rack, så den passer ind i ethvert projekt. ONE er specifikt designet til små og mellemstore intallationer.

ONE systemet er meget nemt at installere samt konfigurere uden behov for eksterne programmer, og den kan integreres perfekt med tredjepart teknologi.

GARANTERET VED INTERNATIONALE CERTIFICERINGER

Med ONE kan hvilken som helst installation få de mange features i offentlig adressering, baggrundsmusik og tale varslingssystem. ONE-500 enheden er certificeret under den internationale standard EN-54-16. Batterilader samt holder er EN 54-4 certificeret.

TOP FUNKTIONALITET

ONE har to klasse D forstærkere op til 500 W (total max 500 W*) og en backup forstærker. ONE har 6 outputs/zoner, 3 analog audio inputs og en digital 6x6 audio matrix samt mange udvidelsesmuligheder. ONE er meget alsidig og passer ind i mindre og mellemstore installationer.

MINIMALISTISK OG KOMPAKT

ONE systemet er designet og udviklet ned til mindste detalje. Det innovative ”Væg & Rack” design gør at den kan monteres både på væg samt i 19” rack og passer nemt ind i alle installationer grundet den kompakte størrelse.

KONFIGURATION OG START-UP UDEN BESVÆR

Der er ikke behov for eksterne programmer for at gøre ONE køreklar og den integreres nemt med tredjepart teknologier.Installation, start-up og vedligehold af ONE systemet er nemt og sparer derfor både tid og omkostninger.

 

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSEN

ONE er et EN 54-16 certificeret public address, baggrundsmusik og talevarslingssystem, kompakt og alt-i-et, som giver hurtig installation med kun en enhed.

ONE er designet til at passe ind i alverdens forskellige installationer, og kan opfylde alle mindre og mellemstore steder med behov for en talevarslingsløsning såsom butikker, kirker, sportshal, lagerbygning, sportsarenaer og togstationer.

LDA ONE brochure

Download (1.12M)

LDA ONE-500 datablad

Download (701.8k)

LDA ONE-500 manual

Download (1.98M)

LDA ONE-500 brochure

Download (1.12M)

Brand information :

LDA Audio producerer gennemtænkte og EN54 godkendte talevarslingssystemer som udover varsling, også kan bruges til at afspille baggrundsmusik og bruges som kaldesystem f.eks. i en svømmehal eller på en skole. LDA Audio er kendt for deres to systemer, ONE og NEO.

ONE er et komplet EN 54-16 certificeret public address, baggrundsmusik og talevarslingssystem der inkluderer en integreret EN 54-4 batterioplader i den samme enhed samt batteri og er ekstremt kompakt hvilket gør at den kan vægmonteres i enhver installation hvor pladsen er trang. ONE er til mindre installationer.

NEO er designet til mellem og store mødesteder, og giver avanceret funktioner samtidig med en reduktion i tid og omkostninger. Plug-and-play filosofien letter al installation, vedligehold og betjeningsprocedurer, og giver dig et EN-54 gokendt talevarslingssystem, kaldesystem og system til baggrundsmusik.

Uanset installationen så er der et system der dækker behovet.

Se dem alle her

Relaterede varer

5 andre produkter i samme kategori:

Main Features 4 class D amplifiers of 500W or 2 amplifiers of 1000W for 100V/70V lines. 4 pre-amp outputs for external PA amplifiers connection....
Specifikationer
add_circle_outline
Specifikationer
add_circle_outline remove_circle_outline
Main Features 4 class D amplifiers of 250W or 2 amplifiers of 500W for 100V/70V lines. 4 pre-amp outputs for external PA amplifiers connection....
Specifikationer
add_circle_outline
Specifikationer
add_circle_outline remove_circle_outline
Main Features 4 class D amplifiers of 500W at 4 Ohms. 4 pre-amp outputs for external PA amplifiers connection. DSP: 7-band input/output Parametric...
Specifikationer
add_circle_outline
Specifikationer
add_circle_outline remove_circle_outline
MIDT IMELLEM ER EN DYD NEO er et EN 54-16 certificeret public address, baggrundsmusik og talevarslingssystem, kompakt og alt-i-en, som tillader en...
Specifikationer
add_circle_outline
Specifikationer
add_circle_outline remove_circle_outline
Main Features 8 class D amplifiers of 250W for 70 or 100V lines 8 pre-amp outputs for external PA amplifiers connection.DSP: 7-band input/output...
Specifikationer
add_circle_outline
Specifikationer
add_circle_outline remove_circle_outline