Med 80 år i baggagen, er vi et af Scandinaviens mest erfarne audio virksomheder og leverandører af både video- og lydudstyr

Kinovox - et 80 år brand

Kinovox er en af Danmarks førende og ældste firmaer inden for salg af pro-lydudstyr og pro-videoudstyr samt salg, rådgivning og levering af totalløsninger til AV-installationsfirmaer. Vi arbejder tæt sammen med både de største og "up-and-coming" AV-installationsfirmaer. Vi har også tætte samarbejder med udlejere af lydudstyr. De seneste år har vi være involveret i mange forskellige typer af installationer, lige fra stadioner, til forlystelsesparker, kirker, barer, uddannelsesinstitutioner og commercielle firmer, både store og små. Vi leverer stadig lydudstyr til både broadcasting og live koncerter eller lignende.
Kinovox repræsenterer verdenskendte brands som bl.a. Q-SYS, Powersoft, Blustream, Conn-X kabler, Electro-Voice PA udstyr, Dynacord, Funktion One højttalere, Neutrik kabel- og chassisstik, Autio-technica, NTI Audio måleinstrumenter, NETGEAR, Schill kabeltromler, Soundtube pendelhøjttalere og RME lydkort med flere.

Vi leverer blandt andet aktive højtalere, tilpasset dit behov.

Kinovox's medarbejdere har stor erfaring indenfor vores kerneområder som er PA, installationer, broadcast, Live lyd mv. Vi sidder altid klar ved telefonen og du kan finde vores kontaktoplysninger i menuen øverst til højre. Du er altid meget velkommen til at komme forbi og besøge os, hvor du blandt andet kan opleve mange af vores produkter i demorum, og vi er altid klar til en snak om produkter, løsninger, projektering mv.

Du kan finde vores Handelsbetingelser her.