Med 72 år i baggagen, er vi et af Scandinaviens mest erfarne audio virksomheder og leverandører

Kinovox - et 72 år brand

Kinovox er en af Danmarks førende og ældste brands inden for salg af lydudstyr til musik- og forbruger-markedet samt salg, rådgivning og levering af totalløsninger til den professionelle del af lyd- og billedbranchen, herunder radio- og tv-stationer, lydstudier samt produktionsselskaber inden for film, video og 3D-animation.

Kinovox repræsenterer verdenskendte brands som bl.a. Amphenol multistik, Autodesk software, Biamp audio processorer, Bright Systems, Conn-X kabler, DPA Microphones, Electro-Voice PA udstyr, Funktion One højttalere, Neutrik kabel- og chassisstik, NTI Audio måleinstrumenter, Phonak in-ear monitorering og guide systemer, Schill kabeltromler, Soundtube pendelhøjttalere og RME lydkort med flere.

Vi leverer blandt andet aktive højtalere, tilpasset dit behov.

Kinovox's medarbejdere har stor erfaring indenfor vores kerneområder som er PA, installationer, broadcast, Live lyd mv. Vi sidder altid klar ved telefonen og du kan finde vores kontaktoplysninger i menuen øverst til højre. Du er altid meget velkommen til at komme forbi og besøge os, hvor du blandt andet kan opleve mange af vores produkter i demorum, og vi er altid klar til en snak om produkter, løsninger, projektering mv.

Du kan finde vores Handelsbetingelser her.