Lydniveau visualisering med Projector PRO

NTi Audio har lanceret en ny generation af den meget populære skærm projektor til XL2 måleinstrumentet. Projektor PRO softwaren tilsluttes via USB med XL2 enheden som så visualiserer sin skærm på en Windows eller Mac computer. Derudover vises stort niveau display og en niveauforudsigelse, der ser ind i fremtiden, som fuldender funktionaliteten til live monitorering. XL2 Projector PRO-softwaren understøtter også direkte adgang til de filer, der er gemt i XL2 under en igangværende måling. Dette gør det muligt at holde en måling kørende, og samtidig overføre de færdige datasæt fra dagen før.

XL skærm visning

For at sikre, at niveau grænser ikke overskrides under live lyd, skal FOH overvåge flere niveauer samtidig. Den nye XL2 Projector PRO giver dig muligheden for en ekstra stor skærmstilstand, der løbende viser tre valgbare niveauer fra XL2 og viser dem på skærmen sammen med frit definerbare grænser. Advarsler er tydeligt visualiseret med orange eller rød baggrund, når niveauer nærmer sig eller overskrider grænserne.

Se på niveauer i fremtiden

I den såkaldte ”Predictor” (forudsigelig) tilstand som åbnes i et separat vindue, visualiserer XL2 Projector PRO niveauets historik af det aktuelle måleinterval og indikerer hovedrummet for den nærmeste fremtid. Dette gør det muligt for FOH at optimere dynamiske passager fra bandet for at opnå den bedste tilfredshed blandt publikum, mens lyden stadig holdes inden for de juridiske grænser.

Hent data mens en måling kører

Da man kan hente måledata fra XL2 uden at afbryde en igangværende måling, giver brugeren mulighed for at gennemføre et komplet omkostningseffektivt overvågningsmiljø. Hele filsystemet på XL2 er tilgængeligt, imens XL2 måler. Den komplette data fra den foregående dag kan overføres til en computer med drag & drop.
 

XL2 Projector PRO software er gratis til alle registrerede XL2 brugere og kan downloades her. Det store niveau display og niveau forudsigeren kræver, at optionen ”Remote Measurement” installeres på XL2.

Se mere om XL2 måleinstrumentet her.

 

Galleri

Har du spørgsmål om vores produkter og løsninger?

Ring til kundeservice

70 22 38 11