# - Bliver du én af de heldige vindere?

D.1. oktober 2017 åbner vi for konkurrencen hvor du har mulighed for at vinde præmier hele 3 gange. I oktober, november samt december måned trækker vi nemlig lod blandt alle de som har hashtagget et Electro-Voice eller Dynacord produkt med minimum disse 3 hashtags:

#kinovox

#electrovoice

#dynacord

 

Præmier

Oktober
 

Blandt alle de som har hashtagget i oktober måned trækker vi lod om et sæt aktive 10" EV højttalere fra den nye ELX200 serie som netop har verdens premiere. Vi trækker lod i begyndelsen af november måned. Oktober præmien har en værdi af kr.10.800!

November

Blandt alle de som har hashtagget i november måned trækker vi lod om et sæt aktive 12" EV højttalere fra den nye ELX200 serie som netop har verdens premiere. Vi trækker lod i begyndelsen af december måned. November præmien har en værdi af kr.11.800!

December

Blandt alle de som har hashtagget i både oktober, november og december måned trækker vi lod om hovedpræmien, nemlig det nye EVOLVE50 søjlesystem fra Electro-Voice som også netop har verdens premiere. Vi trækker lod i begyndelsen af januar måned. Denne afsluttende præmie hvor alle som har deltaget i konkurrencens periode deltager i, har en værdi af kr.31.700!

Dvs. samlet set er der præmier for over kr.50.000!

 

Dvs. er du utrolig heldig kan du rent faktisk vinde alle præmierne og jo flere gange du hashtagger et Electro-voice eller Dynacord produkt med minimum disse 3 hashtags, jo større er chancen for at netop du bliver trukket som vinder af én eller flere af præmierne!

 

Held og lykke til jer alle!

Har du spørgsmål om vores produkter og løsninger?

Ring til kundeservice

70 22 38 11