Dynacord slutter sig til Kinovox

1 jan 2017

Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til Dynacord hos Kinovox.

Produkterne fra Dynacord passer rigtig godt ind i vores portefølje af professionelle audio produkter til den danske underholdningsbranche og skaber en masse synergier vores agenturer imellem. Dynacord er kendt for deres fantastiske lyd og bla. mixerne fra Dynacord høster meget ros blandt lydfolket.

Vi står klar til at hjælpe og vejlede i sortimentet og sammensætninger - nu også i komplette løsninger med andre professionelle produkter fra vores andre agenturer.

Du kan se Dynacord produkter i Kinovox shop her.

 

Om Dynacord

Dynacord blev grundlagt af Werner Pinternagel, som allerede i 1945 startede sin egen virksomhed i Bayern, hvor han reparerede radioer, og påbegyndte produktionen af forstærkere. I en nedlagt hestestald, med kun en ansat, begyndte produktionen og i begyndelsen koncentrerede man sig om radioer og forstærkning af grammofon og mikrofonsignaler. I 1947 flyttede det lille firma til Landau, hvor fire nye ansatte kom til. Produktionen blev udvidet til også at omfatte forstærkere til biograflyd, og de første produkter blev lanceret under navnet; Dynaphon. 1948 kom de første mixerforstærkere, og Dynacord navnet blev registreret. Op gennem årene tog tingene for alvor fart, og guitarforstærkere, sanganlæg og ekkomaskiner kom til, og gjorde Dynacord til et eftertragtet brand i de hektiske 60´ere. I 1969 fusionerede Dynacord med Echolette, som var en anden populær tysk producent. Op gennem 80´erne kom mange nye produkter: elektroniske trommer, nye mixere og PA systemer, samt VRS23, der var den første elektroniske rumklang fra Dynacord, og samtidig et prismæssigt gennembrud på den elektroniske front.

I dag er Dynacord en af verdens største og mest velrenommerede producenter, og fremstiller udelukkende til PA og installationsbranchen, samt enkelte DJ produkter. Dynacord har i de seneste år modtaget et hav af priser for sine produkter, og er desuden repræsenteret på klub, koncert og festivalscener verden over. Dynacord blev benyttet under OL i Athen, og nogle af verdens største klubber er ekviperet med Dynacord grej. Som for eksempel The Docks Entertainment Centre i Toronto, der har plads til 12.000 gæster, og som huser det største Dynacord Alpha system i verden.

Velkommen til Dynacord